Jablka jsou důležitou složkou v mnoha zimních dezertů, například jablečný koláč, jablečný koláč, jablko svěží a jablečný koláč.
Credit line: © Puppie2008 | Dreamstime.com

Název: Jablka.

Popis: Jablka jsou důležitou složkou v mnoha zimních dezertů, například jablečný koláč, jablečný koláč, jablko svěží a jablečný koláč. Jsou často jíst pečené nebo dušené, a oni mohou také být sušené a jíst, nebo re-představoval (namočené ve vodě, alkoholu nebo nějaké jiné kapaliny) pro pozdější použití. Pured jablka jsou obecně známé jako jablečnou omáčkou. Jablka jsou také do apple máslo a jablečné želé. Oni jsou také použity (vařené) maso. Výzkum naznačuje, že jablka mohou snižovat riziko rakoviny tlustého střeva, rakoviny prostaty a rakoviny plic. Ve srovnání s mnoha jinými druhy ovoce a zeleniny, jablka obsahují poměrně nízké množství Vitaminu C, stejně jako několik dalších antioxidačních látek. Obsah vlákniny, zatímco méně než ve většině jiných druhů ovoce, pomáhá regulovat pohyby střev, a mohou tak snížit riziko rakoviny tlustého střeva. Mohou také pomoci s onemocněním srdce, hubnutí a kontrolu cholesterolu, protože oni nemají žádný cholesterol, mají vlákniny, která snižuje hladinu cholesterolu tím, že brání opětovné absorpci, a jsou objemné pro jejich kalorický obsah, jako většina ovoce a zeleniny. Existují důkazy, že in vitro, jablka mají fenolické sloučeniny, které mohou být rakovina-ochranné a prokázat antioxidační aktivitu.

TIP:
Kliknutím na jednotlivá klíčová slova nebo slovní spojení můžete spustit vyhledávání dalších tématicky podobných obrázků.
Extra malý
0.15 MP
480 x 319 pix
4.1 cm x 2.7 cm
Malý
0.42 MP
800 x 531 pix
6.8 cm x 4.5 cm
Střední
3 MP
2126 x 1411 pix
18 cm x 11.9 cm
Velký
5 MP
2744 x 1821 pix
23.2 cm x 15.4 cm
Maximum
9.93 MP
3868 x 2567 pix
32.7 cm x 21.7 cm